TYÖTERVEYSPALVELUT

Askarruttaako jokin työterveyteen liittyvä asia?

Lääkärikeskuksemme tarjoaa yrityksellesi laadukasta ja aidosti välittävää, kotimaista paikallista työterveys- ja hyvinvointipalvelua.

Suunnittelemme ja toteutamme yhteistyössä kanssanne kustannustehokkaat työterveyspalvelut juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Vahvuutenamme ovat kokeneet ammattitaitoiset työntekijät, palveluidemme hyvä saatavuus ja helppo tavoitettavuus.

Moniammatillinen tiimimme tukee ja edistää yhdessä asiakasyritysten kanssa työntekijöiden terveyttä sekä työ- ja toimintakykyä työuran eri vaiheissa joustavilla ja laadukkailla työterveyspalveluilla. Lääkärikeskuksemme kanssa yhteistyö on helppoa ja asioiminen mutkatonta.

Ammatilliseen työterveystiimiimme kuuluvat työterveyshoitaja, työterveyslääkäri ja työfysioterapeutti sekä työpsykologi.

Peruspalvelujemme lisäksi käytettävissänne ovat erikoiskoulutetut fysioterapeutit, kiropraktikko, osteopaatit sekä myös monet muut terveyttä ja hyvinvointia tukevat palvelumme.

Voit jättää yhteydenottopyynnön lomakkeen kautta tai soittamalla työterveys numeroomme 010 338 3031. Kerromme mielellämme toiminnastamme sekä sinua askarruttavista työterveysasioista lisää.