Motivaatiosta muutokseen

Motivaatiosta muutokseen, 12 kerran elämäntapamuutosvalmennus (8-10 henk.)

 Pitäisikö sinun nukkua paremmin? Liikkua enemmän? Saada muutama kilo painoa pois? Haluaisitko ennen kaikkea jaksaa enemmän ja voida paremmin? Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan terveyteesi ja hyvinvointiisi. Ota aikaa itsellesi ja lähde mukaan!

Kolmen kuukauden kokonaisuus sisältää luentoja liittyen ravitsemukseen, stressiin sekä uneen, kaikille soveltuvaa matalan kynnyksen liikuntaa sisällä ja ulkona sekä tehtäviä niin kotona kuin tapaamisillakin tehtäväksi. Tehtävät käsittelevät niin arvoja, asenteita kuin tapojakin painonhallinnan näkökulmasta.

Ryhmänohjaajana toimii Johanna Kutvonen; liikunnanohjaaja AMK, liikuntaneuvoja, psyykkinen painonhallintavalmentaja, liikuntaneuvoja sekä Personal Trainer.

12 tapaamiskerran elämäntapamuutosvalmennus – ryhmä 230,00 EUR .

Halutessasi voit käydä lääkärin alku -ja lopputarkastuksessa a` 76,00 EUR. Lääkärikäynnin yhteydessä voit tarvittaessa valita Metabolia peruspaketin 48,95 EUR. Paketti sisältää 10 verikoetta, jotka kartoittavat kolesteroli- ja sokeritilannettasi. Metabolinen oireyhtymä eli aineenvaihduntaan liittyvä oireyhtymä tarkoittaa tilaa, jossa on useita terveyttä uhkaavia häiriöitä yhtä aikaa.

 

Ryhmä alkaa ti 5.9 ja päättyy 5.12 klo 17.30 (a` 60 min.)

Ilmottautumiset: Lääkärikeskus Medical, Hämeenkatu 25B (5. krs) puh. 045 863 4088

Lisätietoja: johanna.kutvonen(at)gmail.com tai 040 5948 130

Valmennusryhmän päätyttyä sinulla on mahdollista jatkaa 2-4 henkilön pienryhmässä (ryhmän hinta 100 EUR) yksilöllistä harjoittelua ryhmänohjaajan kanssa.  Yksilöllinen harjoittelua alkaa ja päättyy kuntokartoituksella. Voit valita 5 tai 10 kerran ohjauspaketin.

Sinulla on myös mahdollisuus yksilöohjaukseen sekä kuntokartoitukseen (a`80 e/kerta).

Varaa aika tästä!

Varaa aika tästä!