Senioriklinikka

SENIORIKLINIKKA

Palvelut on tarkoitettu senioreille ikään katsomatta.

Senioriklinikka on hyvä vaihtoehto eläkeikään ehtineille. Senioriklinikka tarjoaa suunnitelmallista hoitoa ja lääkäripalveluja, jotka muokkautuvat elämäntilanteen ja asiakkaiden tarpeiden mukaan. Lääkäri tekee myös tarvittaessa kotikäyntejä.

Jos muistiin liittyvät asiat huolettavat geriatrian erikoislääkäri ja muistiasiantuntija arvioivat tilanteen, tekevät jatkosuunnitelman ja antavat ohjausta tarvittaessa myös läheisille.

Senioriklinikka ei ole pelkästään apu äkillisiin sairastumisiin. Senioriklinikalla on mahdollisuus osallistua Tasapainoinen seniori- pienryhmiin, fysioterapeuttimme antavat kuntoutusta ja ohjausta ja tekevät tarvittaessa myös kotikäyntejä.

Lääkärin ja terveydenhoitajan vastaanotolla on mahdollisuus keskustella hyvinvoinnista ja elämänlaadun parantamisesta laajemminkin ja laatia hyvinvointisuunnitelma.

                                                                            Huolettaako muisti?

MUISTIKLINIKKA

Tutkimukset:

  • CERAD- muistitesti (muistisairauden varhainen tunnistaminen). Muistihoitajan vastaanotolla selvitetään muistin tilaa testillä, keskustelemalla ja kartoittamalla muistioireita asiakkaan kanssa sekä kirjaamalla asiakkaan tarkat esitiedot.
  • Laboratoriokokeet
  • Pään kuvantaminen tarvittaessa

Vastaanotto: yleislääkäri ja muistihoitajan ohjaus

Lääkäri ja muistihoitaja tekevät tiivistä yhteistyötä ja laativat asiakkaalle hoito- ja kuntoutussuunnitelman sekä suunnitelman jatkoseurannasta.

Läheiset osallistuvat suunnitteluun tarpeen mukaan.

 

Esko Harju: Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri

Eija Lehto: Terveydenhoitaja, muistiasiantuntija, työnohjaaja: info@laakarikeskusmedical.fi / 010 339 3830

Varaa aika tästä!

Varaa aika tästä!