Yhteistyössä

Apuhaku – palveluhakemisto

APUHAKU.fi on palveluhakemisto, joka keskittyy hoiva-, hyvinvointi- ja terveysalan palveluihin. Voit etsiä hakemistosta yrityksiä, jotka tarjoavat mm. erilaisia kotiin tuotettavia palveluja. Hakemistossa olevien yrityksien palvelutarjonnasta löydät esimerkiksi kotisiivousta, kotisairaanhoitoa, kuntoutusta, asumiseen liittyviä palveluja, jne.

Apuhaku ›

SOTE-osuuskunta Suomi

Uusi toimintamalli, innovatiiviset palvelukokonaisuudet sekä uusimmat teknologiaratkaisut mahdollistavat entistä paremmat palvelut asiakkaillemme. Laatu, turvallisuus, ammatillisuus sekä digitalisaatiota soveltamalla saatava kustannustehokkuus ovat SOTE-osuuskunta Suomen toiminnan lähtökohdat. Osuuskuntamalli alueellisin voimavaroin ja toimijoiden yhteistyönä – Parasta Palvelua Paikallisesti.

SOTE-osuuskunta Suomi ›

Apuvälineet helpottavat arkea

Kun liikkuminen alkaa olla huteraa, voima katoaa käsistä tai peseytyminen hankaloituu, voi elämää helpottaa erilaisilla apuvälineillä.

Apuvälinekauppa.fi on kotimainen, kuluttajille suunnattu, apuvälineiden ja hygieniatuotteiden verkkokauppa. Kivijalkamyymälä sekä varasto sijaitsee Tampereella, mutta yritys palvelee verkkokaupan ansiosta kattavasti koko Suomea.

Perheyrityksen laajaan valikoimaan kuuluu muun muassa liikkumisen, näkemisen, peseytymisen, ruokailun ja kuntoutuksen apuvälineitä. Oman maahantuonnin ansiosta hinnat ovat edulliset.

Suomen Apuvälinekauppa ›

Apukolmio Oy – vireät hoivapalvelut

Apukolmio Oy tarjoaa laadukkaita hoiva- ja kotipalveluja yksityisille asiakkaille, yrityksille sekä julkiselle sektorille. Teemme työmme aina asiakaslähtöisesti, eettiset ja turvalliset toimintatavat huomioiden. Laatu, kustannustehokkuus sekä asiakkaan etu ovat meille toimintamme kulmakiviä.

Apukolmio ›

Varaa aika tästä!