AKUPUNKTIO TAMPERE

Akupunktio on perinteinen hoitomuoto, jossa kehoon pistetään ohuita neuloja. Akupunktio tunnetaan ennen kaikkea erilaisten kiputilojen lievittäjänä, mutta siitä on mahdollista saada apua myös moniin muihin ongelmiin.

Lääkärikeskus Medicalilla sinua palvelevat koulutetut akupunktion ammattilaiset.

Nimityksen akupunktuuri (lat. acus = neula, punktura = pistää) on kiinalaiselle lääketieteelle antanut hollantilainen lääkäri, joka toi akupunktion Eurooppaan vuonna 1688. Neulojen pistäminen ihoon on vain pieni osa tästä rikkaasta ja seikkaperäisestä järjestelmästä, joka on ollut käytössä jo yli 4 000 vuoden ajan.

Akupunktio – ei pelkkää kivunlievitystä

Sekä länsimainen että kiinalainen akupunktiotutkimus on osoittanut, että akupunktiolla on paljon muitakin vaikutuksia kuin pelkkä kivunlievitys. Koulutetun henkilön suorittama akupunktiohoito on täysin turvallista, ja sen kliiniset käyttömahdollisuudet ovat laajat. Maailman Terveysjärjestö WHO on julkaissut listan elimistön sairaus- ja häiriötiloista, joita voidaan hoitaa akupunktiolla. Listassa on lueteltu yli neljäsataa akupunktion käyttökohdetta.

Akupunktiosta apua moniin vaivoihin

Kivunhoidon lisäksi akupunktiota voidaan soveltaa erityisesti neurologisiin ongelmiin sekä tuki -ja liikuntaelimistön ongelmiin aina kolmoishermosärystä niveltulehduksiin, reumaan sekä stressiin. Akupunktiolla on hoidettu myös monia hengityselinten sairauksia, allergioita, silmien ja suun sairauksia sekä ruuansulatuselinten sairauksia ja vaivoja. Myös gynekologiset vaivat (kuukautiskivut ja kuukautishäiriöt, vaihdevuosivaivat, hedelmättömyys) ja eturauhasvaivat reagoivat hyvin akupunktioon. Akupunktion avulla voidaan hoitaa lisäksi tunne-elämän häiriöitä ja käyttäytymisongelmia, kuten riippuvuutta nautintoaineista: alkoholista, huumeista ja tupakasta.

Kiinnostuitko akupunktiosta? Lääkärikeskus Medical tarjoaa akupunktiohoidot luotettavasti ja ammattitaidolla Tampereen keskustassa. Kysy lisää akupunktiosta tai varaa aika hoitoon!

Lääkärikeskus Medicalissa Tampereella teitä palvelee:

Jorma Eerola

Fysioterapeutti OMI, cert. MDT
Osteopaatti
Akupunktio

Ajanvaraus puhelimitse
044 545 5515 tai 010 339 3830

Janne Hovi

Osteopaatti D.O

Akupunktio

Urheiluhieroja

Ajanvaraus puhelimitse
0400 260 009 tai

https://www.jannehovi.com/

Varaa aika tästä!

lääkärikeskus tampere

UUTTA! Erektiöhäiriö hoito

Ajokorttitodistus alkaen 48,00 €

Erikoislääkärit

Yleislääkärit

Osteopaatit

Kiropraktikko

Fysioterapeutit