ETÄVASTAANOTTO

Etävastaanotto on chatin, puhelun tai videopuhelun välityksellä pidettävä vastaanotto. Etävastaanotolla pääset keskustelemaan työterveyslääkärin, yleislääkärin, erikoislääkärin tai sairaanhoitajan kanssa.

Etävastaanotolla voidaan hoitaa äkillisiä sairauksia kuten esimerkiksi ylähengitystietulehduksia, tavallisia silmätulehduksia, virtsatietulehduksia ja ihottumia sekä monia ei-kiireellisiä asioita. Etävastaanotto ei sovellu vakavan sairauden hoitoon eikä fyysistä tutkimusta vaativiin tilanteisiin.

Etävastaanotolla lääkäri voi määrätä lääkkeitä, uusia reseptejä, tehdä lähetteen jatkotutkimuksiin ja kirjoittaa sairauslomaa. Etävastaanotolla EI määrätä uni- tai psyykelääkkeitä tai vahvoja särkylääkkeitä (PVK-lääkkeitä).

Etävastaanotto toimii vain ajanvarauksella ja maksaa saman verran kuin tavallinen vastaanotto. Etävastaanotto maksetaan laskulla, joka lähetetään sinulle ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen vastaanoton päätyttyä.

 

TOIMI NÄIN

Asiointi etävastaanotolla on helppoa, voit varata ajan näppärästi tietokoneella, puhelimella tai soittamalla numeroon 010 339 3830. Video tai chat vastaanotto toimii tietokoneella, tabletilla ja puhelimella.

  1. Varaa aika ajanvarauslinkistä tai soita numeroon 010 339 3830.
  2. Kirjaudu palveluun varattuna ajankohtana etävastaanottolinkistä ja vastaa saapuvaan videopuheluun tai chattiin klikkaamalla vihreää luurin kuvaa.

 

Huomioithan, että ensimmäisellä käyttökerralla sinun tulee rekisteröityä. Rekisteröitymisen yhteydessä sinun tulee tunnistautua vahvasti pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Jatkossa voit kirjautua sisään puhelinnumerollasi. Saat puhelimeesi kirjautumisen yhteydessä tekstiviestillä kirjautumiskoodin, jonka syöttämällä pääset kirjautumaan palveluun.

”Suosittelemme palvelun käyttöön Chrome -selainta Windows, Mac & Android -laitteilla, iOS -laitteilla (iPad, iPhone) Safaria.”