OSTEOPATIA TAMPERE

Osteopatia on manuaalinen tutkimus- ja hoitomenetelmä, jonka perusajatuksena on tuki- ja liikuntaelinten toiminnallisten häiriöiden korjaaminen. Tarjoamme osteopaatin palvelut Tampereen keskustassa.

Osteopatia on hoitomuoto, jossa keskitytään erityisesti nikamien ja nivelten luonnollisten liikkuvuuksien palauttamiseen ja ylläpitämiseen. Lisäksi hoito kohdistetaan ligamentti- eli nivelsidetasolle sekä pinnallisiin ja syviin lihaksiin. Hoidot tehdään asiakkaan haastattelun ja asiakkaalle tehdyn tarkan kliinisen tutkimuksen perusteella.

Osteopatialla hoidetaan muun muassa:

  • selkä- ja niskakipuja
  • päänsärkyä
  • käsien ja jalkojen puutumisoireita
  • muita nivelongelmia.

Osteopatian menetelmät

Osteopatian menetelmiä ovat nivelten sekä rangan nikamien mobilisointi (eli nivelten rytminen liikuttelu) ja manipulointi (nopea nivelten vapauttaminen) sekä erilaiset pehmytkudoskäsittelyt. Hoito voi olla nivelten ja pehmytkudosten yleiskäsittelyä tai spesifiä, ongelmakeskeistä hoitoa. Myös aktiivisen itsehoidon ohjaus on tärkeä osa osteopatiaa.

Osteopatian koulutus on Terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen eli Valviran hyväksymää. Valmistuneet osteopaatit ovat Valviran ja lääninhallituksen rekistereissä osteopaatteina.

Varaa aika osteopaatille tai kysy lisää!

Lääkärikeskus Medicalissa teitä palvelee:

Jorma Eerola

fysioterapeutti OMI, cert. MDT
osteopaatti
akupunktio

Ajanvaraus vain puhelimitse
044 545 5515 tai 045 863 4088

Janne Hovi

Osteopatia (erikoistuva)
akupunktio
laserhoito
urheiluhieronta

Harri Rovio

Osteopaatti
Koulutettu hieroja
Voice massage -terapeutti
Functional Fascial Release -terapeutti
Purentaelimistön toimintahäiriöiden hoito

Varaa aika tästä!

Varaa aika tästä!