FYSIOTERAPEUTTI TAMPERE

 

Fysioterapeutti on ihmisen toimintakyvyn ja kuntoutuksen ammattilainen ja terveydenhuollon laillistama asiantuntija. Tarjoamme kokeneiden ja ammattitaitoisten fysioterapeuttien palvelut Tampereen keskustassa.

Fysioterapeutin vastaanotolla edistetään ja ylläpidetään terveyttä

Fysioterapeutti ohjaa asiakasta aktiivisuuteen ja ottamaan vastuuta omasta terveydentilastaan. Hän opastaa asiakasta kehittämään omia voimavarojaan ja harjoittelemaan itsenäisesti, jotta hoidolle asetetut tavoitteet saavutetaan. Hän valitsee yhdessä asiakkaan kanssa sopivat ja turvalliset apuvälineet liikkumisen helpottamiseksi ja tueksi.

Fysioterapeutti työskentelee yhteistyössä muiden asiakkaan hoitoon osallistuvien asiantuntijoiden kanssa. Hoidon tavoitteena on potilaan mahdollisimman hyvä toimintavalmius ja terveydentila.

Fysioterapeutin vastaanotolta voit hakea apua kaikkiin tuki- ja liikuntaelinten vaivoihin. Tyypillisiä tilanteita, joissa fysioterapeutin vastaanotolle hakeudutaan, ovat muun muassa:

  • Kipeytynyt selkä
  • Lonkka- ja olkapääkivut
  • Alaraajoihin säteilevät kivut.

Kaikki edellä mainitut oireet on tärkeää tutkia ja hoitaa asianmukaisesti.

 

Fysioterapian monet menetelmät

Fysioterapeutin vastaanotolla tarkastellaan asiakkaan terveyttä, liikkumista sekä toimintakykyä ja -rajoitteita. Hoidossa käytettyjä menetelmiä ovat ohjaus ja neuvonta, terapeuttinen harjoittelu, manuaalinen ja fysikaalinen terapia sekä apuvälinepalvelut. Lääkärikeskus Medicalin fysioterapeutit keskittyvät erityisesti manuaaliseen fysioterapiaan, jossa potilasta hoidetaan erilaisten tekniikoiden, kuten mobilisoinnin, manipulaation ja pehmytkudoskäsittelyjen avulla.

 

Fysioterapia alkaa kliinisestä tutkimuksesta

Kun saavut fysioterapeutin vastaanotolle, on ensimmäisenä vuorossa haastattelu, jossa ongelmat ja vaivat kartoitetaan. Haastattelun jälkeen tehdään kliininen tutkimus. Näin pyritään saamaan mahdollisimman tarkka käsitys tilanteesta.

Haastattelun ja tutkimuksen jälkeen fysioterapeutti suunnittelee harjoitteluohjelman (erityisesti kroonisiin vaivoihin) ja antaa ohjeistusta liikkeiden oikeaan tekniikkaan.

Lääkärikeskus Medical tarjoaa ammattitaitoisten fysioterapeuttien palvelut Tampereen keskustassa. Kysy lisätietoja tai varaa aika!

Lääkärikeskus Medicalissa teitä palvelee:

Jorma Eerola

fysioterapeutti OMI, cert. MDT
osteopaatti
akupunktio

Ajanvaraus vain puhelimitse
044 545 5515 tai 045 863 4088

Juho Sorkio

Fysioterapeutti (AMK) OMI basic exam
Shockwave

Seppo Appelqvist

fysioterapeutti
lymfaterapeutti
urheiluhieroja
tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat ja turvotusten hoidot
ultraäänikuvaus

Varaa aika tästä!

Varaa aika tästä!