FYSIOTERAPEUTTI TAMPERE

 

Fysioterapeutti on ihmisen toimintakyvyn ja kuntoutuksen ammattilainen ja terveydenhuollon laillistama asiantuntija. Tarjoamme kokeneiden ja ammattitaitoisten fysioterapeuttien palvelut Tampereen keskustassa.

Fysioterapeutin vastaanotolla edistetään ja ylläpidetään terveyttä

Fysioterapeutti ohjaa asiakasta aktiivisuuteen ja ottamaan vastuuta omasta terveydentilastaan. Hän opastaa asiakasta kehittämään omia voimavarojaan ja harjoittelemaan itsenäisesti, jotta hoidolle asetetut tavoitteet saavutetaan. Fysioterapeutti keskittyy tarkastelemaan asiakkaan terveyttä, liikkumista sekä toimintakykyä ja -rajoitteita. Hän valitsee yhdessä asiakkaan kanssa sopivat ja turvalliset apuvälineet liikkumisen helpottamiseksi ja tueksi.

Fysioterapeutti työskentelee yhteistyössä muiden asiakkaan hoitoon osallistuvien asiantuntijoiden kanssa. Hoidon tavoitteena on asiakkaan mahdollisimman hyvä toimintavalmius ja terveydentila.

 

Milloin fysioterapeutin vastaanotolle?

Fysioterapeutti auttaa kaikissa tuki- ja liikuntaelinten vaivoihin ja ongelmiin liittyvissä asioissa. Tyypillisiä tilanteita, joissa fysioterapeutin vastaanotolle hakeudutaan, ovat muun muassa:

  • Kipeytynyt selkä
  • Lonkka- ja olkapääkivut
  • Alaraajoihin säteilevät kivut

Kaikki edellä mainitut oireet on tärkeää tutkia ja hoitaa asianmukaisesti. Ethän siis jää yksin näiden oireiden kanssa, vaan varaa aika fysioterapeutin vastaanotolle!

 

Fysioterapia alkaa kliinisestä tutkimuksesta

Fysioterapian onnistuminen edellyttää huolellista ja täsmällistä kartoitusta. Siksi fysioterapeutti aloittaakin hoidon huolellisella alkukartoituksella, johon kuuluu haastattelu ja kliininen tutkimus. Näin varmistetaan, että fysioterapia suhteutetaan oikein asiakkaan oireisiin ja tilanteeseen.

Asiakkaan ongelmat ja vaivat kartoitetaan aluksi haastattelulla, jossa selvitetään oireiden luonne, laajuus ja kesto. Haastattelun pohjalta fysioterapeutti tekee kliinisen tutkimuksen. Näin fysioterapian pohjaksi saadaan mahdollisimman tarkka kuva asiakkaan tilanteesta.

Fysioterapeutti muodostaa haastattelun ja tutkimuksen perusteella asiakkaalle harjoitteluohjelman (tärkeä erityisesti kroonisissa vaivoissa) ja antaa ohjeistusta liikkeiden oikeaan tekniikkaan.

 

Fysioterapian monet menetelmät

Fysioterapian tavoitteena on edesauttaa kehon normaalia parantumista ja luoda mahdollisimman hyvät olosuhteet paranemiselle. Hoidossa käytettyjä menetelmiä ovat:

  • Ohjaus ja neuvonta
  • Terapeuttinen harjoittelu
  • Manuaalinen ja fysikaalinen terapia
  • Apuvälinepalvelut

Lääkärikeskus Medicalin fysioterapeutit keskittyvät erityisesti manuaaliseen fysioterapiaan, jossa asiakasta hoidetaan erilaisten tekniikoiden, kuten mobilisoinnin, manipulaation ja pehmytkudoskäsittelyjen avulla.

Lääkärikeskus Medical tarjoaa ammattitaitoisten fysioterapeuttien palvelut Tampereen keskustassa. Kysy lisätietoja tai varaa aika!

Lääkärikeskus Medicalissa Tampereella teitä palvelee:

Jorma Eerola

fysioterapeutti OMI, cert. MDT
osteopaatti
akupunktio

Ajanvaraus vain puhelimitse
044 545 5515 tai 045 863 4088

Juho Sorkio

Fysioterapeutti (AMK), OMI basic exam (erikoistuva)
Shockwave

Seppo Appelqvist

fysioterapeutti
lymfaterapeutti
urheiluhieroja
tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat ja turvotusten hoidot
ultraäänikuvaus

Varaa aika tästä!

Varaa aika tästä!