KIROPRAKTIIKKA TAMPEREELLA

Kiropraktiikassa keskitytään selkärangan ja muiden tuki- ja liikuntaelinten rooliin ihmisen terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Lääkärikeskus Medical tarjoaa kiropraktista hoitoa Tampereen keskustassa. Meillä sinua palvelee kokenut kiropraktikko Juho Koski

Kiropraktiikassa painotetaan selkärangan merkitystä ihmisen hyvinvoinnissa

Kiropraktiikka on hoitomuoto, jossa keskitytään selkärangan ja muiden tuki- ja liikuntaelinten rooliin ihmisen terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Selkäranka mahdollistaa ihmisen liikkumisen ja suojaa samalla selkäydintä. Selkärangan lukkiumat ja muut toimintahäiriöt voivat säteillä keskushermoston kautta voimakkaana kipuna muualle kehoon.

Kiropraktiikan tavoitteena on etsiä kivun aiheuttaja ja ennaltaehkäistä oireita. Hoito kannattaa aloittaa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jotta ongelma ei ehdi heikentää toimintakykyä merkittävästi tai laajeta muualle kehoon.

Mitä kiropraktiikan vastaanotolla tapahtuu?

Kiropraktinen hoito aloitetaan haastattelulla ja terveydentilan tutkimuksella. Alkukartoituksen jälkeen aloitetaan varsinainen hoito. Yleisin hoitotekniikka on pieni impulssi, joka annetaan niveleen käsin ja joka erottaa nivelen pinnat pieneksi hetkeksi. Näin lukkiutunut nivel saadaan auki. Myös muita manuaalisia hoitomuotoja voidaan käyttää.

Kiropraktiikan vastaanottokäynnin lopuksi annetaan ohjeet kotihoitoon ja sovitaan mahdollisesta seurannasta. Ensimmäinen vastaanottokäynti on tyypillisesti pidempi. Mikäli hoitoa jatketaan, ovat jatkohoidon vastaanotot yleensä noin 20-30 minuutin pituisia.

Kiropraktisen hoidon tarpeissa sinua palvelevat Juho Koski.

Lääkärikeskus Medicalilla kiropraktista hoitoa tarjoaa kokenut kiropraktikko Juho Koski Toimipisteemme sijaitsee Tampereen keskustassa.

Juho Koski

Kiropraktikko MSc(Chiro)

Master of Science in Chiropractic

Varaa aika tästä!

lääkärikeskus tampere

UUTTA! Erektiöhäiriö hoito

Ajokorttitodistus alkaen 48,00 €

Erikoislääkärit

Yleislääkärit

Osteopaatit

Kiropraktikko

Fysioterapeutit